Helheten är större än summan av mediekanalerna

Som oberoende byrå har vi unika möjligheter att anpassa vårt erbjudande för just våra kunder och vår marknad. I vår strävan att göra våra kunder framgångsrika sträcker sig vår rådgivning ofta bortom traditionell mediastrategi, planering och köp. Vi har idag ett full-service-erbjudande där vi utöver specialister inom AVM, OOH, Social, Sök och Programmatic, tillsammans med våra systerbolag, erbjuder våra kunder en rad olika tjänster.

Strategi och insikt

Insikter är grunden till allt, kundens marknad, konsumenttrender, segmentering och drivkrafter hos målgrupper. Genom ett datadrivet arbetssätt, analyser och undersökningar kombinerat med lärdomar från uppföljningar, skapar vi ett gediget underlag för strategi.

Nära partnerskap

Enligt årets byrå säger 90 % av våra kunder att de ser oss som en partner. Vi har gemensamma mål, fokus på och förståelse för hur vi kan växa kundens affär och ett adaptivt arbetssätt. Vi jobbar nära kundernas inhouse avdelning och övriga partners och byråer.

Innovation & Kreativitet

Att vara särskiljande är idag avgörande för att lyckas fånga konsumenternas uppmärksamhet och intresse. Vi är stolta över att vara en av Sveriges mest belönade mediebyråer och genom åren vunnit många prestigefyllda priser i kreativitet, strategi och effekt. Men det viktigaste är att vi skapar kreativa lösningar som stärker kampanjernas mål och driver affären.


Scream B2B

Scream B2B är en byrå inom Scream-gruppen med fokus på B2B-marknadsföring. Sedan 2013 har vi hjälpt företag att förbättra och och utveckla deras marknadskommunikation genom smarta, välgrundade och kreativa råd med konkreta insatser.

Vårt fokus på B2B och vår kompetens inom området gör oss unika som partner. Våra rådgivare har gedigen erfarenhet inom marknadskommunikation med fokus på er affär.

Vill du veta mer?

Kontakta Erik Lennmark
CEO
erik.lennmark@screamb2b.se
070 206 12 94