Sveriges enda renodlade B2B-mediebyrå

100% fokus på B2B-marknadsföring

Scream B2B är en byrå inom Scream-gruppen med fokus på B2B-marknadsföring. Sedan 2013 har vi hjälpt företag att förbättra och utveckla deras marknadskommunikation genom smarta, välgrundade och kreativa råd, och konkreta insatser. Vårt fokus på B2B och vår kompetens inom området gör oss unika som partner till företagens marknads- och kommunikationsavdelningar. Våra rådgivare har gedigen erfarenhet inom marknadskommunikation med kunskap om våra kunders målgrupper, insikter om köpprocesser, kundbeteenden och kan hantera utmaningarna med att nå ut och få effekt av marknadsföring.

Vad vi erbjuder

Vi har alltid ett helhetsperspektiv, och till skillnad mot andra aktörer arbetar vi även med kanaler som mässor, event, content, partnersamarbeten, med direkt koppling till försäljningsarbetet. En förutsättning för att lyckas med B2B-marknadsföring. Som kund hos oss hjälper dig med allt från genomlysning av din nuvarande marknadsstrategi, positionering, varumärkesfrågor, den digitala affären, medierådgivning och medieköp, till hur du skall kommunicera och sälja produkter och tjänster för att nå dina mål.

Våra kunder

Under årens lopp har vi bland annat hjälpt stora industriföretag, myndigheter och organisationer, bolag inom tech, konsultföretag, fastighetsaktörer och företag inom transport, logistik och mässbranschen.

Välkommen som kund du också!

Vill du veta mer?

Maila till Erik Lennmark, CEO, eller ring 0702 061 294.