Vår datapolicy

Vilken information samlar vi in, hur samlas den in och varför?

På webbplatsen scream.se samlar vi in information om våra besökare på ett par olika sätt. Dels använder vi liksom många andra webbplatser Google Analytics för att spåra och analysera användarbeteende på sajten. Vi använder denna data för att till exempel se hur många besökare vi har, hur dessa besökare har hittat till oss, samt för att förstå vilket innehåll som är populärt.

Informationen i Google Analytics inkluderar bland annat data om geografisk plats, vilken browser besökaren använder, samt operativ system.

Visserligen lagrar också Google IP-adresser som skulle kunna användas för att identifiera vilken person som ligger bakom besöket, men denna information är anonymiserad och ingenting som Google ger oss tillgång till.

Google Analytics använder sig av cookies för mätning och analys.

Genom att blockera användningen av cookies i din internetläsare kan du undvika att data samlas in om ditt surfbeteende.

Om du vill ställa frågor eller ta bort din information ur våra register?

Om du har anmält dig till vårt nyhetsbrev, men ångrat dig och vill att dina uppgifter raderas så kan du göra det på ett par olika sätt.

Om du inte längre vill få riktade utskick via e-post från oss så kan du helt enkelt klicka på ”avprenumerera” längst ner i något av våra utskick.

Du klickar på länken längst ner i mejlet.

Om du inte har tillgång till något av våra utskick, eller vill helt och hållet bli raderad ur våra databaser så kan du kontakta oss direkt.

Skicka bara ett mail till info@scream.se och säg att du vill bli borttaget så säkerställer vi att dina uppgifter raderas så fort som möjligt.